8 mar 2021

PDF

Tirsdag 16. mars starter arbeidene med selve rehabiliteringen av pipene hos dere.  Arbeidene medfører at Pipeeksperten må ha tilgang til de fleste leilighetene, også de leilighetene som ikke har ildsted.

Inspeksjonen som ble gjort for noen måneder har avdekket at flere røykerørskanaler mellom leiligheter som tidligere har hatt ildsted og selve pipeløpet ikke er tettet tilfredsstillende.  Dette betyr at Pipeeksperten også må tilgang til disse leilighetene.

I forkant av arbeidet med hver pipe vil den bli inspisert med kamera fra tak eller kjeller.  Alle må være forberedt på at Pipe eksperten må inn i deres leilighet.

Arbeidene vil bli mer omfattende enn først antatt og anleggsperioden vil bli lenger. Pipene er hardere enn først antatt og arbeidene vil medføre en del støy. 

Arbeidene begynner kl. 0800 om morgenene og avsluttes normalt ved arbeidstidens slutt. Det vil bli hengt opp tentativ fremdriftsplan når vi vet litt mer om hvor lang tid man trenger på hver pipe. Vi legger også fortløpende ut informasjon på nettsidene våre.  Arbeidene vil foregå i den samme rekkefølge som den planlagte befaringen.

Styret vil betjene styrerommet tirsdager fra kl. 1800 – 1900 for levering og henting av nøkkel der dere vet at det ikke er noen hjemme når arbeidene fra leilighetene skal skje. Nøkkel kan hentes etter utført arbeid på styrerommet tirsdager mellom kl. 1800 og 1900.

Dersom Pipeeksperten ikke får tilgang til en leilighet der dette er påkrevet, vil arbeidet med denne pipa måtte utsettes til slutt.  De kostnader en slik utsettelse vil medføre kan bli belastet andelseier. Dette gjelder selvsagt ikke hvis Covid-19 og noen av nevnte årsaker over er grunnen til at Pipeeksperten ikke kan komme inn til beboer.

 

Adresse

Venstre side

Høyre side

Vetlandsfaret 3A

16. og 17. mars

18. og 19. mars

Vetlandsfaret 3B

22. og 23. mars

23. og 24. mars

Vetlandsfaret 8A

25. og 26. mars

29. og 30. mars

Vetlandsfaret 8B

8. april

6. og 7. april