18 mar 2021

PDF

Torsdag 9.  april starter arbeidene med selve rehabiliteringen av pipene hos dere.  Arbeidene medfører at Pipeeksperten må ha tilgang til de fleste leilighetene, også de leilighetene som ikke har ildsted.

Inspeksjonen som ble gjort for noen måneder har avdekket at flere røykerørskanaler mellom leiligheter som tidligere har hatt ildsted og selve pipeløpet ikke er tettet tilfredsstillende.  Dette betyr at Pipeeksperten også må tilgang til disse leilighetene.

I forkant av arbeidet med hver pipe vil den bli inspisert med kamera fra tak eller kjeller.  Alle må være forberedt på at Pipe eksperten må inn i deres leilighet.

Arbeidene begynner kl. 0800 om morgenene og avsluttes normalt ved arbeidstidens slutt. Skjer det endringer i forhold til oppsatt plan blir dere bli varslet med oppslag på døra eller ved sms fra styret.

Styret vil betjene styrerommet tirsdager fra kl. 1800 – 1900 for levering og henting av nøkkel der dere vet at det ikke er noen hjemme når arbeidene fra leilighetene skal skje. Nøkkel kan hentes etter utført arbeid på styrerommet de samme tirsdager etter utført arbeid.

Dersom Pipeeksperten ikke får tilgang til en leilighet der dette er påkrevet, vil arbeidet med denne pipa måtte utsettes til slutt.  De kostnader en slik utsettelse vil medføre kan bli belastet andelseier. Dette gjelder selvsagt ikke hvis Covid-19 og noen av nevnte årsaker over er grunnen til at Pipeeksperten ikke kan komme inn til beboer.

HUSK å overholde smittevernreglene ved å holde tilstrekkelig avstand og bruk munnbind dersom du må være hjemme når arbeidene pågår!

Adresse

Venstre side

Høyre side

Vetlandsfaret 10A

12. og 13. april

9. april

Vetlandsfaret 10B

14. og 15. april

15. og 16. april

Vetlandsfaret 12A

19. og 20. april

20. og 21. april

Vetlandsfaret 12B

ikke avklart ennå

22. og 23. april