Endret: 11 mai 2020     Opprettet: 17 mar 2020

Her følger informasjon fra Økonomiske Løsninger, som vi bruker til trappevask i vårt BRL.

 

Som dere alle er klar over herjer korona viruset her i Norge.

Økonomiske Løsninger AS følger nøye med utviklingen av spredningen av viruset og  følger helsemyndighetenes anbefalinger og råd.

Renholdet hos dere blir forsøkt utført  som normalt. I tillegg vi ha ekstra fokus på dørhåndtak, døråpnere, gelender (håndløper), betjeningspanel for heiser der det forefinnes og ringetablå, som et forebyggende tiltak mot smitte. Dette ligger ikke i stillingsinstruksen i dag men vi vil utføre dette for dere i denne prekære situasjonen vi er i. Temporært renhold vil derfor ikke bli prioritert i denne perioden.

I den situasjonen vi nå er i, vil vi følge den tett og vurdere løpende om og når det er riktig og nødvendig å gjøre ytterligere tiltak som kan påvirke driften.

Vi er opptatt av at renholdet stort sett skal gå som normalt hos dere, men dette kan fort endre seg om personalet skulle bli syke eller at myndighetenes anbefalinger og råd endrer seg.

Vi vil på det sterkeste be dere i styret informere alle beboere om å vise respekt og holde god avstand til renholderne og den jobben de gjør nå i denne situasjonen. Det er svært viktig at ingen renholdere blir smittet slik at vi fortsetter å gjennomføre samfunnsoppdraget vårt.

Er det noe, skal det ikke tas med renholder, men med styret. Vi ber også om at beboere er ekstra påpasselig med håndvask, slik at vi sammen hjelper hverandre med å hindre smitte av korona.

Vi håper at  dere har forståelse  for disse tiltakene i den ekstreme situasjonen vi nå er oppe i.

Vi vil gi dere ytterligere informasjon dersom omstendighetene endrer seg som har påvirkning for renholdet i borettslaget.