Endret: 19 des 2019     Opprettet: 15 nov 2019

I Solhølgda borettslag ønsker vi å skape et trivelig og sikkert arbeids- og bomiljø for alle beboere og ansatte. Vi skal ta vare på boligselskapets bygninger og materiell, forhindre belastning på det ytre miljø, og velge produkter og tjenester som ikke skal kunne skade beboerne eller gjester.
Disse målene skal vi nå gjennom stadige forbedringer. Både styret, ansatte og beboerne skal delta aktivt i dette forbedringsarbeidet.

I november velger vi å ha et ekstra stort fokus på brannvern i borettslaget vårt. Vi sender derfor ut litt informasjon til beboerne om hvordan man kan kontrollere utstyr og annlegg hjemme hos seg selv, og sørge for at alt er i forsvarlig stand.

Blandt annet kan man sjekke røykvarslere i leiligheten og kontroller brannslukningsapparatet ved å kontrollere manometeret, snu apparatet et par ganger før det settes tilbake.

Vi er inne i årets kanskje mørkeste måned, og mange tenner stearinlys hjemme. Da er det spesilet viktig å huske at man ikke skal gå i fra levende lys, men sørge for at de blåses ut.

 

 

God brannvernmåned - hilsen fra styret!